Ονυχοπλαστική

Πληροφορίες

Γίνε επαγγελμάτιας στην ειδικότητα της Ονυχοπλαστικής και άνοιξε μια λαμπρή καριέρα μπροστά σου μέσα απο τον φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους.
Εμπιστευθείτε την επιτυχία σας στα χέρια μας που με την πολύχρονη εμπειρία μας έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για να μην ξοδεύετε χρόνο και χρήμα. Ένα πρόγραμμα που θα σας καταξιώσει στην αγορά εργασίας και θα σας παράσχει τη σωστή βάση για να βγείτε σωστή Επαγγελματίας Τεχνητών Νυχιών.

Η εκπαίδευση είναι ταχύρρυθμη, εργαστηριακή χωρίς περιττή θεωρία, με ύλη εστιασμένη στην σωστή χρήση των προϊόντων, την παροχή τέλειων υπηρεσιών, μοντέρνων σχεδίων και υπηρεσιών στους πελάτες σας. Μεγάλη σημασία δίνεται στην πρακτική εξάσκηση ώστε να βγείτε τελειοποιημένες κι έτοιμες να προσφέρετε τις υπηρεσίες και να ξεκινήσετε την καριέρα σας.
Συγκεκριμένα η Ονυχοπλαστική είναι η εφαρμογή ξένων νυχιών (τεχνητών) στα φυσικά νύχια με επένδυση από μετάξι, ακρυλικό ή gel. Στο τελικό αποτέλεσμα δεν διαφέρουν από τα φυσικά νύχια, τα οποία συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Η συγκεκριμένη μέθοδος καλύπτει τις ατέλειες των νυχιών και ενδείκνυται σε νύχια που σπάνε εύκολα κτλ.

onuxoplastiki

Οι μέθοδοι στις οποίες εκπαιδεύεστε είναι οι εξής:

 • Μετάξι (αναφορά)
 • Gel
 • Ακρυλικό
 • Διακόσμηση
 • Μόνιμο Γαλλικό

Μετά το πέρας των μαθηματών λαμβάνετε επίσημη βεβαίωση απο το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1, Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους φορέα επίσημο πιστοποιημένο απο το Υπουργείο Παιδείας.

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Συμπληρώστε την φόρμα για να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

Επικοινωνία

Δευτέρα εώς Παρασκευή:

9:00-20:30

Τηλέφωνο:  2610 341 000
E-mail: info@vergi.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μένετε ενημερωμένοι!

Ανακοινώσεις

VIEW ALL
 • Nail Art Workshop

  Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βεργη (ΚΕΔΙΒΙΜ 1) πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό workshop με θέμα Special Nail Art Workshop το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στις 26 Νοεμβρίου. Στο workshop παρουσιάστηκαν ένα σύνολο από εξεζητημένες τεχνικ...

 • ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον τομέα του Μανικιουρ Πεντικιουρ & της Ονυχοπλαστικής!

  Για λίγες μέρες μόνο 650€ Ξέρουμε ότι η ενασχόληση με τα άνω και τα κάτω άκρα είναι πολύ προσοδοφόρα και μπορεί να σας βάλει άμεσα στην αγορά εργασίας! Γιαυτό σας κάνουμε ένα μεγάλο ΔΩΡΟ! Ξεκινήστε λοιπόν σήμερα μια λαμπρή καριέρα στον φορέα Βέργη, Ε...

 • Έκπτωση 10%

  Ειδική προσφορά στις ήδη χαμηλές τιμές σε όλα τα αντικείμενα εκπαίδεσυης. Με την εφ’απαξ καταβολή των χρημάτων έχετε έκπτωση 10%. Ενημερωθειτε για τους διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής των χρημάτων Σίγουρα κάποιος θα σας διευκολύνει!...

TOP