Τα γλυκά των γιορτών

Πληροφορίες

Ο φορέας Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους διοργανώνει θεματικά σεμινάρια γαστρονομίας για όλους.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η πρακτική εφαρμογή εύκολων, οικονομικών, γρήγορων και εντυπωσιακών συνταγών από διακεκριμένους chef.
Οι συμμετέχοντες θα παρασκευάσουν και θα δοκιμάσουν τις δημιουργίες τους σε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μαγειρικής.
Το κάθε σεμινάριο θα διαρκέσει 3 ώρες και οι συμμετεχόντες θα περάσουν από όλες τα στάδια παρασκευής των εδεσμάτων/επιδορπίων ώστε να χτίσουν την δυνατοτητά τους να υλοποιήσουν τις συνταγές σπίτι τους.
Παράληλα οι συμμετέχοντας θα καταπλήξουν ευχάριστα τους δικούς τους την ίδια μέρα, καθώς θα πάρουν μαζί τους τα εδέσματα που παρασκεύασαν.
Με το πέρας του μαθήματος θα δοθούν οι αντίστοιχες βεβαίωσεις σπουδών για το αντικείμενο που διδάχθηκε.
1. 3ωρη εκπαιδευτική διαδικασία
2. υλικά παρασκευής
3. βεβαίωση σπουδών
Στη συγκεκριμένη ενότητα οι συμμετέχοντες θα παρασκευάσουν εντυπωσιακά γλυκά που θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.
"Πειράζουμε" τις παραδοσιακές συνταγές και δημιουργούμε ηφαίστεια σοκολάτας και πυροτεχνήματα κρέμας.
Απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση στα σεμινάρια λόγω κλειστού αριθμού συμμετεχόντων.

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Συμπληρώστε την φόρμα για να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

Επικοινωνία

Δευτέρα εώς Παρασκευή:

9:00-20:30

Τηλέφωνο:  2610 341 000
E-mail: info@vergi.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μένετε ενημερωμένοι!

Ανακοινώσεις

VIEW ALL
  • Nail Art Workshop

    Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βεργη (ΚΕΔΙΒΙΜ 1) πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό workshop με θέμα Special Nail Art Workshop το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στις 26 Νοεμβρίου. Στο workshop παρουσιάστηκαν ένα σύνολο από εξεζητημένες τεχνικ...

  • ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον τομέα του Μανικιουρ Πεντικιουρ & της Ονυχοπλαστικής!

    Για λίγες μέρες μόνο 650€ Ξέρουμε ότι η ενασχόληση με τα άνω και τα κάτω άκρα είναι πολύ προσοδοφόρα και μπορεί να σας βάλει άμεσα στην αγορά εργασίας! Γιαυτό σας κάνουμε ένα μεγάλο ΔΩΡΟ! Ξεκινήστε λοιπόν σήμερα μια λαμπρή καριέρα στον φορέα Βέργη, Ε...

  • Έκπτωση 10%

    Ειδική προσφορά στις ήδη χαμηλές τιμές σε όλα τα αντικείμενα εκπαίδεσυης. Με την εφ’απαξ καταβολή των χρημάτων έχετε έκπτωση 10%. Ενημερωθειτε για τους διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής των χρημάτων Σίγουρα κάποιος θα σας διευκολύνει!...

TOP