Υπερταχύρρυθμη Εκπαίδευση Μαγειρικής

Πληροφορίες

Ο φορέας Βέργη, Εκπαίδευση για ́Ολους, συνδυάζει το ταλέντο σας με την εκπαίδευση και σας προσφέρει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Υπερταχύρρυθμό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Μαγειρικής που ολοκληρώνεται μέσα σε 3 μήνες.

Ο χρόνος πιέζει κι εμείς στον φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους το ξέρουμε. Μέσα σε 3 μήνες καταρτίζεστε στην Ελληνική και Διεθνή κουζίνα, μαθαίνοντας όλες τις βασικές συνταγές και παραλλαγές. Μαθαίνετε να συνδυάζετε τα υλικά ώστε να μπορείτε να αυτοσχεδιάζετε με ακρίβεια και επιτυχία.

Γνωρίζετε όλες τις τεχνικές μαγειρέματος και με ποιον τρόπο μπορείτε να εγκλιματιστείτε και να δημιουργήσετε στην Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη κουζίνα. Παράλληλα μαθαίνετε να παρασκευάζετε κλασσικά γλυκά που πλαισιώνουν ένα πλήρη κατάλογο εστιατορίου.

Ο τελικός σκοπός απόκτησης χρημάτων είναι απόλυτα εξασφαλισμένος στο Υπερταχύρρυθμο Τμήμα Μαγειρικής στον φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους.

Στα τμήματα δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός. Οι συμμετέχοντες μπορεί να είναι από 15 ετών έως 65 ετών, απόφοιτοι δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου ή ανώτερης εκπαίδευσης.

Τα τμήματα είναι περιορισμένα, γι’ αυτό το λόγο οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή ώστε να παρακολουθήσουν αυτό mτο εκπληκτικό σεμινάριο. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε με το 2610.341.000, info@vergi.gr, www.vergi.gr ή περάστε από τις εγκαταστάσεις μας Ζαΐμη 21.

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Συμπληρώστε την φόρμα για να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

Επικοινωνία

Δευτέρα εώς Παρασκευή:

9:00-20:30

Τηλέφωνο:  2610 341 000
E-mail: info@vergi.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μένετε ενημερωμένοι!

Ανακοινώσεις

VIEW ALL
  • Nail Art Workshop

    Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βεργη (ΚΕΔΙΒΙΜ 1) πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό workshop με θέμα Special Nail Art Workshop το οποίο πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στις 26 Νοεμβρίου. Στο workshop παρουσιάστηκαν ένα σύνολο από εξεζητημένες τεχνικ...

  • ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ στον τομέα του Μανικιουρ Πεντικιουρ & της Ονυχοπλαστικής!

    Για λίγες μέρες μόνο 650€ Ξέρουμε ότι η ενασχόληση με τα άνω και τα κάτω άκρα είναι πολύ προσοδοφόρα και μπορεί να σας βάλει άμεσα στην αγορά εργασίας! Γιαυτό σας κάνουμε ένα μεγάλο ΔΩΡΟ! Ξεκινήστε λοιπόν σήμερα μια λαμπρή καριέρα στον φορέα Βέργη, Ε...

  • Έκπτωση 10%

    Ειδική προσφορά στις ήδη χαμηλές τιμές σε όλα τα αντικείμενα εκπαίδεσυης. Με την εφ’απαξ καταβολή των χρημάτων έχετε έκπτωση 10%. Ενημερωθειτε για τους διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής των χρημάτων Σίγουρα κάποιος θα σας διευκολύνει!...

TOP