Πληροφορίες

Ο φορέας Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους σε συνεργασία με την Mersa Professional Nails και το δίκτυο franchise Infinity NailCreations είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν τη σειρά σεμιναρίων - workshops για επαγγελματίες τεχνίτριες νυχιών workshops για επαγγελματίες τεχνίτριες νυχιών Wedding Nail Art.

 

Το σεμινάριο αυτό γίνεται από τον καταξιωμένο Nail Designer και International Educator Trainer, Panagioti Psa και θα έχετε τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε στη δημιουργία νυφικών σχεδίων που στόχο έχουν να αναδείξουν μία από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχετε είναι γνώση τεχνικής Gel και 3D Ακρυλικού.

Μία μοναδική ευκαιρία!

Κατά τη διάρκεια αυτών των σεμιναρίων, τα οποία είναι αυστηρά για επαγγελματίες, θα εκπαιδευτείτε στη δημιουργία νυφικών σχεδίων χρησιμοποιώντας μία ευρεία γκάμα υλικών και τεχνικών, όπως 3D Acryl, στρας, πέρλες, κ.α. Σκοπός αυτού του σεμιναρίου δεν είναι μόνο η εκμάθηση κάποιων συγκεκριμένων σχεδίων, αλλά η όξυνση της δημιουργικής ικανότητας του καθενός και της καθεμίας να συνδυάζει τεχνικές και υλικά με απώτερο σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πιο απαιτητική πελάτισσα, δηλαδή μία νύφη!

 

Διάρκεια Σεμιναρίου: 6 ώρες

Κόστος Σεμιναρίου: 150€

Θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας καθώς και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Συμπληρώστε την φόρμα για να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

Τμήματα

Επικοινωνία

Δευτέρα εώς Παρασκευή:

9:00-20:30

Τηλέφωνο:  2610 341 000
E-mail: info@vergi.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μένετε ενημερωμένοι!

Ανακοινώσεις

VIEW ALL
TOP