Ονυχοπλαστική

Πληροφορίες

Γίνε επαγγελμάτιας στην ειδικότητα της Ονυχοπλαστικής και άνοιξε μια λαμπρή καριέρα μπροστά σου μέσα απο τον φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους.
Εμπιστευθείτε την επιτυχία σας στα χέρια μας που με την πολύχρονη εμπειρία μας έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για να μην ξοδεύετε χρόνο και χρήμα. Ένα πρόγραμμα που θα σας καταξιώσει στην αγορά εργασίας και θα σας παράσχει τη σωστή βάση για να βγείτε σωστή Επαγγελματίας Τεχνητών Νυχιών.

Η εκπαίδευση είναι ταχύρρυθμη, εργαστηριακή χωρίς περιττή θεωρία, με ύλη εστιασμένη στην σωστή χρήση των προϊόντων, την παροχή τέλειων υπηρεσιών, μοντέρνων σχεδίων και υπηρεσιών στους πελάτες σας. Μεγάλη σημασία δίνεται στην πρακτική εξάσκηση ώστε να βγείτε τελειοποιημένες κι έτοιμες να προσφέρετε τις υπηρεσίες και να ξεκινήσετε την καριέρα σας.
Συγκεκριμένα η Ονυχοπλαστική είναι η εφαρμογή ξένων νυχιών (τεχνητών) στα φυσικά νύχια με επένδυση από μετάξι, ακρυλικό ή gel. Στο τελικό αποτέλεσμα δεν διαφέρουν από τα φυσικά νύχια, τα οποία συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Η συγκεκριμένη μέθοδος καλύπτει τις ατέλειες των νυχιών και ενδείκνυται σε νύχια που σπάνε εύκολα κτλ.

onuxoplastiki

Οι μέθοδοι στις οποίες εκπαιδεύεστε είναι οι εξής:

  • Μετάξι (αναφορά)
  • Gel
  • Ακρυλικό
  • Διακόσμηση
  • Μόνιμο Γαλλικό

Μετά το πέρας των μαθηματών λαμβάνετε επίσημη βεβαίωση απο το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1, Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους φορέα επίσημο πιστοποιημένο απο το Υπουργείο Παιδείας.

Ενδιαφέρομαι για περισσότερες πληροφορίες

Συμπληρώστε την φόρμα για να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

Τμήματα

Επικοινωνία

Δευτέρα εώς Παρασκευή:

9:00-20:30

Τηλέφωνο:  2610 341 000
E-mail: info@vergi.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μένετε ενημερωμένοι!

Ανακοινώσεις

VIEW ALL
TOP